Magunkról

Cégünk a DiBookSale ZRt. azzal a céllal jött létre, hogy kihasználva a technológia adta lehetőségeket, közelebb hozzuk az olvasás élményét mind több ember számára. Tesszük mindezt úgy, hogy a nyomtatott könyveknél olcsóbban kínálunk folyamatosan bővülő választékban, minden platformon elérhető elektronikus könyveket a webáruházunkon keresztül. 


Tapasztaltak vagyunk az elektronikus média területén. Érdekeltségünkhöz tartozóan már több, mint öt éve meghatározó szereplői vagyunk az elektronikus magazin kiadásnak a www.dimag.hu portálunk segítségével. 


o   A DiBookSale ZRt. küldetése: 

 

Az elektronikus könyvek elérhetőségének és olvasásának gyors ütemű fejlesztésén és kereskedelmén keresztül elérhetőbbé tesszük a legváltozatosabb irodalmi élményt mindenki számára. 


o   A DiBookSale ZRt. jelene és jövőképe: 

 

2013-as indulásunk óta kihagyhatatlan piaci szereplőivé váltunk a hazai könyvterjesztésnek. Tevékenységünk elsősorban a magyar nyelvű könyvek elektronikus terjesztésére és kereskedelmére korlátozódik, melyet egy hatékonyan működtetett webshopon keresztül érünk el. Partnereinkkel közösen az összes számottevő elektronikus könyv platformon elérhető tartalmat kínálunk ügyfeleinknek, számos nemzetközi terjesztési csatornán is jelen vagyunk: Apple iBooks, Google Play Books, Kobo, Barnes&Noble (NookPress), Amazon. 


o   A DiBookSale ZRt. 2013-2017 minőségi céljai: 

 

Minőségi szolgáltatásainkkal és termékeinkkel magas piaci sztenderdeket állítunk fel a meglévő piaci szereplők és az új belépők számára is.