Úton önmagunkhoz

Ian Morgan Crob, Suzanne Stabile

Amit nem tudunk magunkról, az sokat árthat nekünk éppúgy, mint a kapcsolatainknak, és akadályozhat minket abban, hogy a legjobbat hozzuk ki magunkból. Szeretnénk megérteni, kik vagyunk valójában, és miért esünk bele újra és újra ugyanazokba a hibákba?
Az enneagram olyan összetett személyiségtipológiai rendszer, amely nemcsak önmagunk mélyebb megismerését teszi lehetővé, de azt is, hogy a saját nézőpontunkon túl képesek legyünk a világot a kilenc enneagram típus más-más szemszögéből látni. Az enneagram nem valamiféle csalhatatlan személyiségmodell vagy tanrendszer, hanem olyan eszköz, melynek segítségével ráláthatunk arra, hogy miként váltunk azzá, akik ma vagyunk, hogyan látjuk a világot, milyen hajtóerők mozgatnak, melyek az erősségeink és a gyengéink, milyen a típusunk érett és kiteljesedett, illetve kevésbé érett formája, és mit tehetünk azért, hogy legjobb önmagunkká váljunk.
Az Úton önmagunkhoz olvasmányosan, sok történettel, humorral és gyakorlatias megközelítéssel ismerteti meg az olvasókat az enneagram alapjaival, feltárva a fejlődés és a spirituális növekedés lehetőségeit.
Megosztás
2450 Ft
kosárba

Legújabb ajánlatok

Harmat Kiadó