ÖL

Egy sorozatgyilkos vallomásai, Störr kapitánynak

Horváth Péter

Az Öl. Egy sorozatgyilkos vallomásai, Störr kapitánynak egy idõnként horrorba hajló, erotikus, másutt huncut történelmi persziflázsokat felvillantó, bolond történetet, mely hímsoviniszta disznóságnak éppúgy értelmezhetõ, mint a nõk védelmében írott szerelmes regénynek. A sztori fõhõse többször megöli színésznõ feleségét, ám az imádott asszony újra és újra életre kel.
Hogy mindez csupán az írói képzelet pajzán játéka-e, avagy maga a véres valóság, döntse el ön, Nyájas Olvasó! Megtisztelõ véleményét várja a szerzõ a Horváth Péter: Öl címû Facebook-oldalon.

Horváth Péter író (1951) nem azonos az iskolai történelemkönyvek szerzõjével, nem õ a stuttgarti üzletember, aki irodalmi ösztöndíjat alapított, viszont szerzõként és olykor rendezõként hozzájárult néhány magyar musical sikeréhez (Padlás, Valahol Európában, 56 csepp vér). Az idõk során kultuszfilmmé vált Szerelem elsõ vérig írója és társrendezõje (a film alapjául szolgáló regény újabb kiadása a közeljövõben jelenik meg kiadónknál). Színdarabjai és hangjátékai szintén népszerûek.
Megosztás
2190 Ft
kosárba

Szerző további digitális könyvei

bővebben »

Legújabb ajánlatok

AJÁNLATAINK

Kossuth Kiadó