Ágyban dõl el?

Az intimitás útvesztõi

Gerevich József

„Az intim találkozás két ember között a legfontosabb élmények egyike. Hosszú, nehéz út után jön létre, ha egyáltalán létrejön, és sok öröm, esetleg tartós vagy átmeneti boldogság forrása lehet. Ezért is fontos számba venni, beszélni, írni, levelezni róla. Ez a könyv az intim találkozásélmény átélésérõl ad kivételes helyzetképet a közöttünk élõ hétköznapi emberek szemszögébõl.”

„A levelekbõl gigászi kompromisszumkészséggel rendelkezõ nõ képe bontakozik ki. Olyan nõé, aki hosszú távú célok érdekében még személyisége autonómiájának feladásával is képes a számára fontos férfi megtartására. (…) Gazdag fantáziavilágukban megalkotják álmaik férfiját, és a sok csalódás után az elsõ kedves, udvarias hang gazdájára vetítik képzeletük lovagját, hogy aztán újabb csalódás érje õket. Ha egy hétig minden rendben van a férfival, azt hiszik, ez örökké így marad.”

„A férfiak sértõdékenyek és félnek a nõktõl. De legalábbis vonakodnak határozott lépéseket tenni a nõk felé. Ha csak szavakról, ügyes szófûzésrõl, kétértelmû célzásokról, verbális erotikáról van szó, elemükben vannak. De ha a tettek mezejére kell lépniük, meghátrálnak. Hajlamosak a kapcsolat eltussolására, elrejtésére a világ szeme elõl. Sokszor – egyfajta fantomfiguraként – fel- és eltûnnek a nõ életében. Soha sem lehet biztosan tudni, lehet-e rájuk számítani vagy sem.”
Megosztás
1790 Ft
kosárba

Szerző további digitális könyvei

Legújabb ajánlatok

AJÁNLATAINK

Kossuth Kiadó