…...az én kutyám ...SZUPERkutya

Stefan Siman

"Stefan Siman - kutyatréner, szuperKUTYA címû könyvében felbecsülhetetlen, könnyen érthetõ és hatékony módszereket találunk a mai modern igényeknek megfelelõ, társállatként tartott kutya neveléséhez. A leggyakrabban elõforduló problémákra gyakorlati megoldásokat kaphatunk, és az alapelveken túlmenõen olyan korszerû módszerekkel ismerkedhetünk meg, amelyek a mindennapi életet valóban élvezetessé teszik négylábú társainkkal.
Lényeget kiemelõ, közérthetõ útmutatások találhatóak benne, tartalmaz tippeket és olyan megoldásokat, módszereket is, amelyek sokak számára újdonságot jelenthetnek.A szerzõ ötvözi a legnagyobb amerikai és nyugat-európai kutyákkal foglalkozó szakemberek, valamint a saját tapasztalatait, a tudományos kutatások eredményeit is felhasználva.
Ajánlom a könyvet mindazoknak, akik kisebb-nagyobb mértékû problémával küzdenek a kutyájukkal, de szeretnék azt következetesen, pozitív módszerekkel, igazi falkavezérhez méltóan megoldani. Kifejezetten hasznosnak tartom kutyával még nem rendelkezõ, de arról többet megtudni igyekvõ érdeklõdõk, illetve kutya tartása elõtt álló leendõ gazdák számára is."Leidl Andrea
okleveles kutyakiképzõ,
terápiás állatfelvezetõ,
kiállítási ringtitkár
Megosztás
990 Ft
kosárba

Legújabb ajánlatok

AJÁNLATAINK

4Tappancs