Zaklatás

Michael Crichton

A világhírû író regényének középpontjában Tom Sanders, a cégénél kulcspozíciót betöltõ számítógépes szakember áll. Éppen a várva várt napon tudja meg, hogy nem õt, hanem hajdani szeretõjét léptetik elõ. A nõ visszaél a helyzettel: „felettesi jogon” akarja Tom szerelmét újraéleszteni. A családos férfi nem áll kötélnek, és csakhamar egy zaklatási ügy vádlottja lesz.

Karrierjének és magánéletének kártyavárszerû összeomlását látva Tomnak nincs más választása: maga indít pert fõnöke ellen. „Zaklatás-specialista” védõje: ügyvédnõ.

A bíróságon és a kulisszák mögötti alkudozások folyamán Tom – és az olvasó – elõtt feltárulnak az ügy elképesztõ összefüggései és a döbbenetes indítékok.Michael Crichton e pörgõs, izgalmas regényében az egyik legérzékenyebb témához nyúlt. A tõle megszokott módon nem „csak” szórakoztat: beavatja olvasóját, hogyan válik a hatalmi helyzet férfi és nõ számára egyként a visszaélés forrásává, mennyire bizonytalan és elmosódó lehet a határ egy ilyen szituációban, és milyen veszélyeket rejt egy vétlen ember magánélete és karrierje számára pusztán a szexuális zaklatás vádja.
Megosztás
1590 Ft
kosárba

Szerző további digitális könyvei

bővebben »

Legújabb ajánlatok

AJÁNLATAINK

Kossuth Kiadó