Vihar szeli ketté

Égszakadás I.

Shannon Messenger

„Fergeteges és romantikus: egy viharos szerelmi történet”Becca Fitzpatrick a New York Times bestseller listás Csitt, csitt c. sorozat szerzőjeMEGTÖRT A MÚLT - ELVÁLASZT A JÖVÕ - ÖSSZEKÖT A SZERELEMA tizenhét éves Vane Westonnak fogalma sincs arról, hogyan élte túl tíz éve a pusztító tornádót, amely megölte a szüleit - semmire sem emlékszik a múltjából. Azt sem tudja, hogy a gyönyörû, sötét hajú lány, aki a vihar óta minden éjjel felkavarja álmait, vajon valóban létezik-e. Csak reménykedik benne.
A lány létezik, de nem ember. A tizenhét éves Audra szilf, egy levegõelementál, aki képes kommunikálni a széllel. Audra õrzõ - Vane titkos õrzõje -, és esküt tett, hogy akár az élete árán is megvédi a fiút közös ellenségüktõl, aki mindkettejük szüleit megölte, és aki évek óta kutat Vane után.
Miután egy meggondolatlan lépés elárulja hollétüket, Audra kénytelen felfedni kilétét Vane elõtt. A fiú pedig egy csapásra a szél és a szilfek csodálatos, de egyben veszélyes világában találja magát. A vihar pedig közeledik."Egy nagyon jól felépített történet, két szerethetõ és talpraesett fõhõs, gördülékeny, pont megfelelõ helyeken poénos megfogalmazás, kifejezetten jó leírások, valamint a könyv végi csavar teszik teljessé az olvasási élményt, hoznak friss fuvallatot a fiataloknak íródott, de a felnõttek számára is élvezhetõ regények közé." - Ekultura.hu
Megosztás
1990 Ft helyett
1592 Ft
kosárba
20%

Legújabb ajánlatok

AJÁNLATAINK

ÉTK Kiadó