Vándorsólyom kisasszony különleges gyermekei

Ransom Riggs

Videóajánló
Részlet Mertz Tibor felolvasásában
A szerzõrõl és a regény megszületésérõl
Exkluzív interjú a szerzõvel
Sajtóvisszhangok
Interjú Gálvölgyi Judittal, a könyv fordítójával

Hajdanában egy szigeten, a világ túlsó felén igen különös gyerekek éltek. Mind együtt egy nagy, öreg házban, egy elvarázsolt helyen, ahol senki sem lelhetett rájuk. Nem olyanok voltak, mint más emberek. Káprázatos dolgokra voltak képesek.
És mindre vigyázott egy bölcs, vén madár...

Egy családi tragédia után a tizenhat esztendõs Jacob egy távoli, Wales partjainál lévõ szigetre kerül, ahol felfedezi Vándorsólyom kisasszony különleges gyermekek számára alapított otthonának omladozó romjait. Ahogy végigjárja az elhagyott hálótermeket és folyosókat, rájön, hogy az itt rejtegetett árvák többek voltak különösnél. Talán veszélyesek. Lehet, hogy jó okból zárták õket el egy kietlen szigeten. És valamiképpen – legyen ez bármilyen valószínûtlen is – talán még mindig élnek.

Az izgalmas regény az utóbbi évek legeredetibb fantáziavilágába vezeti fõhõsét. A mûvet az illusztrálására felhasznált réges-régi, ám eredeti fotók egészen különleges hangulatúvá varázsolják. Megérdemelten vezette hetekig a New York Times és az Amazon sikerlistáit, és többek között a Publisher’s Weekly és a USA Today bestsellerei közé is bekerült. Most a nyomtatott változattal egyidejûleg a Kossuth Kiadó e-könyvként is megjelenteti – kizárólag a Multimédiaplázában.

A könyv bemutatója a Filmtekercs portálon
Megosztás
1690 Ft
kosárba

Szerző további digitális könyvei

Legújabb ajánlatok

Kossuth Kiadó