Tóbiás: Az angyalok útja

Tóbiás közvetítések

Linda Hoppe, Geoffrey Hoppe

A Tóbiás nevû entitás elõször 1997-ben egy repülõút során jelent meg Geoffrey Hoppe-nak. Tóbiás egy angyali létezõ, aki korábban már rengeteg létidõt töltött a Földön, és most visszatért azért, amit Õ úgy hív, hogy „a tudatosság leghatalmasabb evolúciója, amit az emberiség valaha megélt”.
Az Angyalok Útja egy allegória, amit Tóbiás mesél el Hoppe-on keresztül. Üzenetének esszenciája egy mondatban összefoglalható: a spirituális transzformáció kulcsa nem más, mint hogy átadod lényedet a teljes önszeretetnek, és elfogadsz mindent, amit a háromdimenziós valóságban megtapasztalsz.
Az utazás története magával ragadó és felkavaró egyben, számos dolgot megvilágít a teremtéstõl napjainkig: miért indultak el az embereknek hívott angyalok erre a csodálatos útra? Mi ez a sok játszma, szenvedés, öröm a Földön? Tóbiás szavain keresztül a megoldás is egyszerûnek tûnik: A megvilágosodás abban a pillanatban létrejön, amikor azt mondod Vagyok-Aki-Vagyok, és szeretek mindent magamban, szégyenkezés nélkül, bûntudat nélkül, fenntartások nélkül, minden „ha” és „de” nélkül.
Megosztás
1590 Ft
kosárba

Szerző további digitális könyvei

bővebben »

Legújabb ajánlatok

Unio Mystica Kiadó