Sehonnai

Tommy Orange

"Bámulatos és megrázó portré egy olyan Amerikáról, amelyet eddig csak kevesen láttunk. Tommy Orange regénye nem véletlenül töltött megjelenése óta tizenhat hetet a New York Times bestsellerlistájának élén. Egy olyan hang szólal meg benne, amelyet még sosem hallottunk: fehéren izzó és elsöprő erejű. Egyszerre szilaj, mókás, izgalmas és mélyen modern.

Tizenkét feledhetetlen figura igyekszik az oaklandi pow-wow-ra, az észak-amerikai indiánok nagy összejövetelére, hogy aztán azon a sorsszerű napon mindannyiuk élete összekapcsolódjon.
Költői és ádáz könyv, tele elektromos feszültséggel. Minden egyes lapja egy robbanás erejével ér fel. Sodró lendületű többgenerációs történet, az erőszak és a gyógyulás, az emlékezés és az önazonosság regénye. Egyszerűen az a végzete, hogy klasszikussá váljon.


NEW YORK TIMES BESTSELLER


""Az év legütősebb, legfelkavaróbb első regénye."" - Entertainment Weekly

""Rendkívüli, úttörő alkotás."" - The New York Times

""Briliáns szöveg, tettekre serkentő művészi erő árad belőle."" - People MagazineTommy Orange első regénye a Sehonnai, ( eredeti cím: There, There ) megjelenése után 16 hetet töltött a New York Times bestseller listájának élén.
A legjobb első könyvnek járó John Leonard-díjat idén a Sehonnai kapta – a kritikusok egyöntetűen úgy tartják, a regény sorsa az, hogy klasszikussá váljon."
Megosztás
2490 Ft
kosárba

Legújabb ajánlatok

AJÁNLATAINK

21. Század Kiadó