Nõi diplomata

B. M. Croker

Részlet az e-könyvbõl:"Mrs. Skyler egyike volt a legünnepeltebb hölgyeknek Morpinghamben. Lebilincselõ modorával néha olyan szolgáltatásokat csikart ki egyesekbõl, hogy utóbb maguk csodálkoztak legjobban készségükön…
Az asszonyok keserûen panaszolták, hogy a legártatlanabb arccal szempillantás alatt kivallatja titkaikat, de õ a magáét gondosan megõrzi, s el nem árulná a világért sem. Más gonosz nyelvek – s ezek mindkét nembõl valók voltak –, azt állították, hogy ez a bûbájos teremtés tulajdonképpen maga a megtestesült önzés: hogy szegény gyenge férjétõl, aki erején felül fáradt és dolgozott érte, elszedte az utolsó rúpiáit is, s amíg az a fennsíkon, a sorvasztó hõségben kínlódott s végül elpusztult, õ a hegyekben mulatott, és két marékkal szórta a pénzt."

A szerzõrõl: Ír származású angol írónõ, leánynevén Bithia Mary Sheppard. Kilgefinben született a XIX. század második felében, iskoláit Angliában végezte. Férjével sokat utazott keleten, kivált Indiában.
Korán kezdett írni és hamarosan az egyik legolvasottabb szerzõ lett. Valóságos bestsellerekké vált regényei a legváltozatosabb helyszíneken játszódnak le, s mindig izgalmas, fordulatos meseszövésû, lírai hangvételû szerelmi történetek.
Kellemes megjelenésû, nemes gondolkodású, tiszta erkölcsû hõseinek mindig ellenlábasaik is akadnak, akik boldogságuk útjában állnak. Egy-egy regényen belül is sokat utazhatunk, sokfelé járhatunk. Elragadó leírások tárják elénk a színes tájakat, városokat, azok nevezetességeit, a regények szereplõinek életkörülményeit, más-más szokásait, örömeit és bánatait... Hol Biarritz gazdag nyaralóinak világába csöppenünk, hol egy írországi kastélyba, hol Indián barangolunk végig, egyszer a legszegényebbek, másszor a leggazdagabbak társaságában.
Megosztás
590 Ft
kosárba

Szerző további digitális könyvei

bővebben »

Legújabb ajánlatok

AJÁNLATAINK

Hermész Média Kft.