Mackenzie férfias játékai

Jennifer Ashley

Daniel Mackenzie tökéletesen beleillik a hírhedt Mackenzie klánba – dúsgazdag, jóképû, tehetséges, és rajonganak érte a nõk. Ám amikor a sors elébe hozza Anglia egyik legismertebb médiumát, Violet Bastien kisasszonyt, Daniel számára két dolog azonnal világossá válik: Violet egy csaló, õt pedig menthetetlenül rabul ejtette.
Violet tisztában van képessége korlátaival, vagyis valójában nem tud érintkezni a túlvilági szellemekkel, viszont az emberek gondolataiban és lelkében kitûnõen olvas. Gyorsan felméri, hogy Daniel intelligens, ugyanakkor veszélyt jelent egy tisztességes nõ hírnevére. Késõbb azt is megtudja, mennyire nagylelkû, milyen odaadó férfi, de bizony elképesztõen komisz is. Ekkor azonban Violetet kísérteni kezdi a múltja, így csapot-papot hátrahagyva elillan Angliából, s új néven kezd új életet.

Daniel eltökéli, hogy felkutatja a lányt, és hagyja kibontakozni Violet iránti vonzalmát. Noha a médium tisztában van azzal, hogy botrányos múltja miatt nem remélhet hivatalos esküvõt, mégsem képes ellenállni Daniel vonzásának. Mr. Mackenzie látszólag csak a hideg tényeknek hisz, ám amikor Violetnek nem marad más lehetõsége, minthogy Danielhez forduljon segítségért, a férfi bebizonyítja, hogy valami másban is hisz: a szerelemben!
Megosztás
1790 Ft
kosárba

Szerző további digitális könyvei

bővebben »

Legújabb ajánlatok

AJÁNLATAINK

Kossuth Kiadó