Elõbb-utóbb szerelem

Palotás Petra

Barnabás, a menyasszonya által kikosarazott fiatal tanár éppen szerelemi csalódásából lábadozik. Laura, a kislányát egyedül nevelõ fiatal anyuka szeretne egy társat, aki a gyerekével együtt elfogadja õt. Egy nap mindketten úgy döntenek, vállalják a kockázatot, és regisztrálnak egy internetes párkeresõ oldalra. Hasonló elhatározásra jut a harmincas Dóra és a nagymama korú Vica is, és ezzel elõre nem látott bonyodalmak sorát indítják el.
A négy társkeresõ találkozik alkalmi kalandra vágyó szoknyavadásszal és luxusprostiként dolgozó egyetemista lánnyal, kicsavarodott ízlésû üzletemberrel és alibifeleséget keresõ meleg férfival, furfangos pénzvadásszal és kínosan smucig úriemberrel. Kalandjaik során hol egy ötcsillagos hotelben, hol egy Pest környéki, rossz hírû találkahelyen, hol egyenesen a rendõrségen találják magukat.
Tisztességtelen ajánlatok, bûnös szenvedélyek, vígjátékba illõ elsõ randik, szívszorító szakítások kísérik hõseink bolyongását a huszonegyedik század nagy kerítõjének hálójában. Ám mire kikeverednek a párkeresés útvesztõibõl, megtanulják: érdemes esélyt adni a sorsnak, mert cserébe a sors is kínálhat egy második esélyt.


Megosztás
1990 Ft helyett
1592 Ft
kosárba
20%

Szerző további digitális könyvei

bővebben »

Legújabb ajánlatok

AJÁNLATAINK

Jaffa Kiadó és Kereskedelmi Kft.