Az orrszarvú asszony

Peter Stock (Tőke Péter Miklós)

– Rendben! – mondta az õrmester, és bal kezével elõrántva sípját, teli tüdõvel belefújt. Jobbjával ugyanekkor a pisztolyát kapta elõ, és a meglepett csapatra szegezte. – A wandorobók álljanak ide mellém, a többiek pedig oda, a falhoz! Gyorsan! Chapchap!... Aki nem engedelmeskedik, golyót kap!... Halljátok? Az aszkárik már körülvették az épületet, fölösleges minden ellenállás!

A vadorzókat teljesen megzavarta az újabb fejlemény, s ha nem jön segítségükre egy whiskysüveg, akkor talán minden úgy alakul, ahogy Yulu és Bob képzelte.

A veszedelmes palack a nézõk felõl érkezett, és akkora erõvel csapódott az õrmester kezének, hogy a fegyver kirepült belõle... Úgy látszik, az egyik vendég nagyon ellenezte a rendõri erõszakot, és nemtetszésének ily módon kívánt hangot adni, igyekezve megõrizni az inkognitóját is.

– Kapjuk el a Mzeet! – üvöltött a magas pócser, a fegyvertelenné vált „öregre” mutatva. – Öljük meg a wandoróbokat is, mert az õ emberei!

Senki sem kérdezte, mibõl jött rá erre. Három pócser a fegyvertelen Yulura rohant, a ruhájuk alól elõrántott bozótvágó késsel, ketten pedig Bindura és Pelimbura vetették magukat.

*

Az Orrszarvú-asszony néven ismert bandavezér áldozatai között nem csak orrszarvúk és elefántok vannak, hanem emberek is. Connor hadnagy és Yulu õrmester, a nairobi rendõrség nyomozó-párosa, minden eszközt bevet a kegyetlen Bibi Kifaru elfogása érdekében.
Megosztás
990 Ft
kosárba

Szerző további digitális könyvei

bővebben »

Legújabb ajánlatok

AJÁNLATAINK

Fapadoskonyv.hu Kiadó