Az ördög keze

José Rodrigues dos Santos

Tomás Noronhát is elérte a válság. A megszorítások következtében elbocsátja az egyetem, és kénytelen munkanélküli segélyt igényelni. A munkanélküli központból hazafelé menet megszólítja egy régi, gimnáziumi barátja, akit ismeretlen személyek üldöznek. A menekülõ barát elrejtett egy kompromittáló DVD-t, amely leleplezi a válság felelõseit, és Tomásnak meg kell fejtenie egy rejtjeles szöveget, hogy megtalálja.
A Nemzetközi Büntetõbíróság pert indított a válság felelõsei ellen, az emberiség ellen elkövetett bûncselekmények vádjával. Tomás Noronhát kegyetlen és nagyhatalmú gyilkosok üldözik, de a per sikerességéhez elengedhetetlen fontosságú, hogy megfejtse a rejtvényt, amely elvezeti a világ legveszélyesebb titkát tartalmazó DVD-jéhez.
Az eltitkolt igazsághoz a világválságról.

José Rodrigues dos Santos a tõle megszokott szédületes kalandokon keresztül vezet el minket a nagypolitika és a pénzügyi világ legszûkebb berkeibe, és ezzel ismét bebizonyítja, hogy a történetszövés nagymestere. De Az ördög keze nem csupán lélegzetelállító krimi: valós adatokkal és információkkal szolgál a gazdasági világválságról, segít megértenünk annak okait, megismernünk a felelõseit és meglátnunk, mi várhat ránk a jövõben.

„Jobb, mint Dan Brown.” (Tros Nieuwsshow, Hollandia)
Megosztás
2290 Ft
kosárba

Szerző további digitális könyvei

bővebben »

Legújabb ajánlatok

AJÁNLATAINK

Kossuth Kiadó