Az igazi apa, Vonzás és taszítás, Meglátni és megszeretni

Júlia különszám 44. kötet

Penny Jordan, Kim Lawrence, Natalie Anderson

Penny Jordan: Az igazi apa
Nõvére halála után Julie magához veszi az elárvult kis Josht, és elhatározza, hogy anyagi nehézségei ellenére felneveli. Ám váratlanul megjelenik a színen Rocco Leopardi, mert felmerül a gyanú, hogy elhunyt fivére a gyerek apja. Magával viszi hát Szicíliába Julie-t és a kisfiút, hogy DNS-vizsgálatot végeztessen. Rocco azt hiszi, hogy Julie a kisfiú laza erkölcsû anyja, és ennek megfelelõen bánik vele. A lány nem meri elárulni az igazságot, mert fél, hogy akkor elveszíti Josht.

Kim Lawrence: Vonzás és taszítás
A csinos tanárnõnek, Fleurnek nem volt könnyû élete. Miután elveszítette a kisbabáját, a férje is elhagyta. Véletlenül megismerkedik a dúsgazdag spanyol üzletemberrel, Antonióval, aki nem bír tizenhárom éves lányával. Fleur megpróbálja megbékíteni õket egymással, ami nem könnyû feladat. Közben egyre közelebb került Antonióhoz, és úgy tûnik, megismétlõdik a múlt. Ismét gyereket vár egy férfitól, akinek nem biztos az érzéseiben…

Natalie Anderson: Meglátni és megszeretni
Emily a veronai operában nem tudja levenni a szemét egy jóképû férfiról. Az elõadás után megismerkednek, és Luca meghívja magához a lányt. Szenvedélyes órákat töltenek együtt, aztán elválnak útjaik. Ám három hosszú hét után a férfi ismét felbukkan, és vacsorázni hívja Emilyt. Ezek után rendszeresen találkozgatnak, de Luca sosem beszél a jövõrõl, hûvös és tartózkodó. Vajon mitõl dermedt jéggé a szíve?
Megosztás
1499 Ft
kosárba

Szerző további digitális könyvei

bővebben »

Legújabb ajánlatok

Vinton Kiadó