Az ezeréves háború

Bán Mór

A könyvben szerepel A LIDÉRCKIRÁLY ÉBREDÉSE címû eredeti Kárpáthia-elbeszélés Bán Mór tollából és Kornya Zsolt (Raoul Renier) „Kárpáthia mélyrégiói” címû írása is.

A Hunyadi-ciklus szerzõjének nagy sikerû fantasysorozata megújulva, átdolgozott változatban kerül az olvasók elé.

Varázslatos világ bontakozik ki a Kárpáthia-regények lapjain: a magyar mondakincs motívumaiból bõségesen merítkezõ történet egyszerre lélegzetelállító kalandregény, nagyszabású hõsi eposz és sötét ecsetvonásokkal megfestett jövõfantázia. A regényciklus elsõ könyve egy nem létezõ, mégis ismerõs világba kalauzolja az olvasót, ahol minden folyó, minden város, minden nép ismerõsen köszön vissza ránk.

Ezer évvel a csaknem mindent elpusztító végítélet után a Kárpátok közt középkori szintre süllyedt királyságok, fejedelemségek küzdenek egymással a területért és hatalomért. Mindõjük felett áll azonban a Hor-papok titokzatos rendje, amely erõd-katedrálisából uralja a világot. Az elnyomottak idõtlen idõk óta várják az eljövendõ királyt, hogy egyesítse a feldarabolt országot, Kárpáthia népeit, és megszabadítsa õket a Hor-papok gyûlölt uralmától.
Megosztás
1790 Ft
kosárba

Szerző további digitális könyvei

bővebben »

Legújabb ajánlatok

AJÁNLATAINK

Gold Book Könyvkiadó