Az arany cimbalom

Baráth Katalin

1914 fullasztó júliusa.A meggyilkolt trónörököspárt már eltemették, a Monarchia belgrádi nagykövete pedig egyre türelmetlenebbül várja, hogy Szerbia válaszoljon az ultimátumra.
A poros bácskai kisváros, Ókanizsa kávéházaiban és kocsmáiban azonban változatlan hévvel pörögnek a pletykás nyelvek, nyílnak-csukódnak a bicskák, a mezõkön suhog a kasza. Így hát alig akad valaki, aki észrevenné, hogy a társaskocsi, amely a szomszéd városba indult, nem érkezett meg. Utasait egyszerûen elnyelte a föld...Szerencsére az egykori boltoskisasszony és zsurnálhölgy, a minden lében kanál Dávid Veron most is az események közepébe csöppen. Veron, akinek mindennapjaiban A borostyán hárfa hátborzongató történései óta jelentõs fordulat állt be, életét kockáztatva próbálja kideríteni, miféle gonosz cselszövény rejlik az utasok eltûnése mögött.
Amikor Veron rájön, hogy a rejtély évtizedekkel korábbra, a könyörületet nem ismerõ betyárvilágba nyúlik vissza, még fenyegetõbb veszélybe kerül. Talán már nem is lesz életben, mire a Monarchia és Szerbia békét köt...
Megosztás
1980 Ft helyett
1584 Ft
kosárba
20%

Szerző további digitális könyvei

Legújabb ajánlatok

AJÁNLATAINK

Agave