A visszakapott élet

Rados Virág

Meg lehet-e gyógyulni egy súlyos betegségbõl, amelynek már a puszta neve is sokakat rettegéssel tölt el? Péceli Rita válasza: igen! S hogy mi kell hozzá? Elszántság, bátorság, bizalom és szeretet. Odafigyelés önmagunkra, remek orvosok, barátaink támogatása és nem utolsósorban egy hûséges társ, aki jóban-rosszban kitart mellettünk. Mert a gyógyulás lehetséges, még akkor is, ha a bajban éppen azoktól nem kapunk segítséget, akikre a leginkább számítunk.

A történet bizonyítja: a legnehezebb helyzetbõl is megtalálhatjuk a kiutat. Mert a szeretet és a segítség erõt ad. Ennek köszönhetõen Rita felveszi a kesztyût, és a hosszú, gyötrelmes küzdelem végén megtalálja a gyógyulást, a boldogságot és igazi hivatását is. Visszakapja egészségét, normális életét, sõt a szenvedés árán egy sokkal gazdagabb, igazabb életet nyer a régi helyett.

„Hamarosan hozzám is odajöttek.
– Ni, csak, a vicces kedvû hölgy. – Engem is átraktak a kórtermi ágyamba.
Megint elveszítettem az öntudatomat.
Amikor végleg felébredtem, úgy éreztem, majd kicsattanok. Az ablaküvegen átfúródó napsugarak táncot jártak a szobában, minden sarokba jutott belõlük. Az ágynemûk a korábbinál is fehérebben vakítottak. Egy darabka mennyország dicsfénnyel és felhõkkel. Valóságos eufória lett úrrá rajtam.
– Élek, élek, élek! – kiáltottam. – Micsoda boldogság!”

A visszakapott élet Rados Virág második regénye, a nagy sikerû Bipoláris folytatása, amely szintén igaz történet alapján íródott.
Megosztás
1890 Ft
kosárba

Szerző további digitális könyvei

Legújabb ajánlatok

Jaffa Kiadó és Kereskedelmi Kft.