A rózsabogarak nem sírnak

Aurora Elain

Erynnisville egy tipikus amerikai kisváros, ahol mindenki az, akinek látszik, és senki sem okoz meglepetéseket: A fiatalok önként végeznek karitatív munkát – pedig helyette a barátaikkal is lóghatnának –, az istenfélő nyugdíjasok mindezt bibliai idézetekkel és kedvességgel viszonozzák nekik – ahelyett, hogy szidnák őket a hátuk mögött –, tehát Erynnisben minden a legnagyobb rendben van. Vagy lehet, hogy csak látszólag?

A Rivers testvérek, Zackary és Sloane a tulajdonukban lévő Angyalok Könnye nevű kávézóban dolgoznak: Ha Zack épp nem ezt teszi, akkor a haverjaival, Isaackel és Noah-val egymást heccelve, verekedve múlatja az időt. Amikor húga, Loanie nem dolgozik, többnyire dr. Gavreelnél, a pszichiáterénél van, ugyanis problémákkal küzd:

A színek láttán ízeket érez. Ezt orvosa szinesztéziaként diagnosztizálja. De Sloane Rivers nem csak emiatt számít különlegesnek. Valamilyen sötét titok rejlik a múltjában, amit még a szintén a kávézóban dolgozó, titokzatos és jóképű Aiden Kelly sem képes megfejteni, pedig őt érdekli a lány sorsa, és szíve szerint talán még romantikus értelemben is közeledne hozzá.

A pszichiáter az egyetlen, aki elég elszánt ahhoz, hogy kiderítse, miért félnek a város lakói Miss Riverstől, ám rögös út vezet a megoldáshoz:

Egyik nap Zack ismeretlen feladótól fenyegető hangvételű levelet kap, melyben az áll: „A rózsabogarak nem sírnak”.

És a levél elolvasása után... kezdetét veszi a baj.
Megosztás
1999 Ft
kosárba

Legújabb ajánlatok

Arte Tenebrarum Kiadó