A hazugok tévedése

Gabriel Wolf

A hazugok tévedése („A halhatatlanság hullámhosszán” sci-fi sorozat harmadik rész)

Mit tennél, ha megtudnád, hogy a világban valójában semmi sem úgy működik, ahogy eddig hitted? Például bármikor nyerhetsz pénzt egy kaszinóban, ha arra van szükséged. Lehetsz akár milliomos is. Vagy leugorhatsz egy hétemeletes épület tetejéről, és semmi bajod nem esik. Ha tűzbe tartod a kezed, nem égeted meg magad. Ha órákon át víz alatt maradsz, nem fogsz megfulladni.
Mi van akkor, ha minden, amit eddig hittünk, csak egy globális, kormány által sugárzott tudatalatti manipuláció része? Mi van akkor, ha még a Bibliát is csak a hatvanas években találták ki, hogy nemcsak állami rendeletekkel, de a tízparancsolattal is kordában tartsák a lakosságot? Mi lenne hát akkor a valóság?
Tony és Julie tudják a választ erre a kérdésre.
És állandó menekülésben vannak emiatt.
Veszélyesek, mert „rezisztensként” ők képesek átlátni a kormány manipulációján: Túl a hazugságokon. Túl az állítólagos „valóságon”.
Vajon meddig juthat két ember, ha semmilyen szabály nem vonatkozik rájuk? Határtalan előny ez, ami isteni képességekkel ruházza fel őket, vagy inkább átok, ami mindenhol csak nyomorúságot és pusztítást hagy maga után?
Létezik-e szerelem a pusztítás nyomában? Vagy akár a pokolban?
Szerethet-e valakit a Gonosz? És ha igen, mi lesz annak az ára?
Megosztás
799 Ft
kosárba

Szerző további digitális könyvei

bővebben »

Legújabb ajánlatok

Arte Tenebrarum Kiadó