A bajnok

Michael Schumacher

Karin Sturm

„Vannak dolgok, amelyekkel nagyon szívesen foglalkozom. Nem mondhatok le róluk csak azért, mert esetleg bajba kerülök. Ha egy napon valami mégis történne velem, az a sors akarata lenne.”

Michael Schumachert 2013 decemberében tragikus síbaleset érte, ami döbbenettel töltötte el az egész világot. Megható az a szeretet és érdeklõdés, amely azóta is körülveszi. A sors különös fintora, hogy a hétszeres Forma–1-es világbajnokot – aki szinte egész életét az elképesztõ sebességgel száguldó versenyautókban élte le, és a versenyeket kisebb-nagyobb sérülésekkel, törésekkel megúszta – visszavonulása után a francia Alpokban egy családi kiránduláson, barátai társaságában érte a súlyos baleset.

Schumacher Forma-1-es pályafutását 1991-ben kezdte a Jordan-csapatban. A következõ versenyen már a Benetton színeiben indult, és velük nyert kétszer, majd a Ferrari színeiben még ötször világbajnokságot. Forma-1-es karrierjének utolsó három évét a Mercedesnél töltötte.

Michael Schumacher minden idõk legsikeresebb Forma-1-es pilótája. Karin Sturm sportújságíró, a Forma-1 és Michael Schumacher karrierjének elismert szakértõje, könyvében képekkel illusztrálva bemutatja a hétszeres világbajnok sportpályafutását, és a nagyszerû versenyzõ számos ismerõsét megszólaltatva feltárja elõttünk Michael Schumacher emberi oldalát is.

Megosztás
2190 Ft
kosárba

Legújabb ajánlatok

AJÁNLATAINK

Kossuth Kiadó