A Hadak Ura

Bán Mór

A Hunyadi-ciklus szerzõjének nagy sikerû Nomádkirály fantasy­sorozata megújulva, átdolgozott kiadásban kerül az olvasók elé.

Nomádia vadonjaiban mindenre elszánt csapat tör elõre titkos célja felé. Fehértemplom romjai között azonban rajtuk ütnek Gadur pokolbéli szolgái, hogy megszerezzék a rég halott uralkodó ereklyéit. Az összecsapás túlélõire újabb megpróbáltatások várnak: egymástól elszakítva, ellenséges vidéken kell keresztültörniük a nomád törzsszövetség területére.
Útjukon nemcsak a Hor-papok üldözõ harcosaival kell megküzdeniük, de a Holdtenger partján leselkedõ, rég kihaltnak hitt teremtményekkel is. Küldetésük sikerén pedig nem kevesebb múlik, mint Kárpáthia népeinek jövõje, a vérszláv hordák ellen vívott háború kimenetele.

A Nomádkirály-ciklus a múlt és a jövõ emlékeit elegyítve beszéli el a Kárpát-medence népeinek a Hor-papok uralma ellen vívott háborújának történetét. Nem létezõ, mégis ismerõs világba kalauzolja az olvasót a szerzõ, olyan világba, ahol minden helyszín ismerõsen köszön vissza ránk. A magyar mondakincs motívumaiból bõségesen merítkezõ történet egyszerre lélegzetelállító kalandregény, nagyszabású hõsi eposz és sötét ecsetvonásokkal megfestett jövõfantázia.
Megosztás
1790 Ft
kosárba

Szerző további digitális könyvei

bővebben »

Legújabb ajánlatok

AJÁNLATAINK

Gold Book Könyvkiadó