Jómadarak és a Bering-szoros

Bodács Károly András

A Jómadarak – és a Bering-szoros történet egy ötfõs baráti társaságról szól, akik nem ijednek meg a saját árnyékuktól. Mozgatórugójuk az izgalom, ellenségük az unalom. Persze a biztonságot és gondtalanságot nyújtó gimnázium – és családi fészek – oltalma alatt mindezt könnyen megengedhetik maguknak. Hogyan is sejthetnék, hogy a nagybetûs élet nem csak játék és szórakozás.

Ezért - a túltengõ kalandvágytól és önmagukkal szembeni bizonyítási kényszertõl hajtva - különleges vállalkozásba fognak. Elhatározzák, hogy a világon elsõként saját építésû eszközeikkel átkelnek a két kontinens, Észak-Amerika és Ázsia között húzódó, földi léptékkel mérve keskeny, testközelbõl azonban annál veszedelmesebb tengeri csatornán, a Bering-szoroson. San Franciscóból indulnak mindenre elszántan és alaposan felkészülve. Csakhogy számos akadály nehezíti útjukat. Vajon meddig jutnak el? Kudarcot vallanak? Esetleg sikerül nekik?

Egy biztos, az éretlen kamaszok az átélt élmények hatására tapasztalt fiatalemberekké érnek.A kötetet Almási Zétény illusztrációi díszítik.

Megosztás
990 Ft
kosárba

Legújabb ajánlatok

AJÁNLATAINK

Fapadoskonyv.hu Kiadó